Toolbar
02 jan 2015

Med to ferjer på kvardagane har no kapasiteten for transport auka betrakteleg i sambandet mellom Lepsøya, Haramsøya og Skjelten. Særleg for alle pendlarane som ferdast her til dagleg, er dette eit stort pluss! Ein brukar mindre tid på reisevegen ved å ikkje måtte stille seg så tidleg i kø, og ein kan i mykje større grad ta ferja direkte dit ein skal. I tillegg går første ferja så tidleg at ein mellom anna kan nå tidlege fly frå Vigra, og så seint på kvelden at ein i større grad kan vere med på kveldsaktivitetar på fastlandet. På laurdagar og søndagar går det framleis berre ei ferje, klokka ti på halv dei fleste timane på dagen. 

Den nye ferjeruta finn du her: Ferjerute Skjelten - Lepsøy - Haramsøy

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010