Toolbar
30 mar 2015

Vi er i ferd med å få mange flere hyggelige naboer på Lepsøya. Velkommen til dere alle sammen! 

Pia og Ruben med barna Eirik  på 1 år, Leah på 2 år og Frøya på 4 år flytter inn i Fedreheimen i løpet av sommeren. Pia er vokst opp Lepsøya, mens Ruben kommer fra Rovdestranda. De ser frem til å komme nærmere familien og barna har fått plass i den flotte barnehagen fra høsten av.

 

Sunniva og Jørgen har kjøpt Furulia som de er i ferd med å pusse opp. De flytter inn i midten av juli. Sunniva flytter nesten tilbake til hjemgården, mens Jørgen er fra Trollhättan i Sverige og skal nå få prøve seg på øylivet på ordentlig. 

 

Kristian og Janet har bodd her ett år allerede. De har pusset opp og flyttet inn i sokkelleiligheten hos foreldrene til Kristian.

 

Aksel og Kessia med sønnen Bjørn kom flyttende i vinter. Aksel savnet fjæra og krabbefiske og Kessia gleder seg over den flotte naturen på Lepsøya.  De vurderer å kjøpe huset de nå har leid.

 

Wenche med sønnene Tarjei og Iver har kjøpt seg hus for noen uker side. Wenche bodde her for noen år siden og savnet samholdet og miljøet på Lepsøya. Familien synes det er veldig kjekt å være tilbake etter noen år. 

 

 

Tatiana Andrade flytta tilbake til Lepsøya i november 2014, med barna Agnes (8), Tais (6) og Isabella (1). Det er fint å bo nær familie ellers, i et fredelig og trygt miljø. Her er de på fjøretur rett nedenfor huset som de bor i.

 

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)
Mer i denne kategorien: « Marinemaleren Nygyggere »

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010