Toolbar
30 apr 2015

Vi som bur her er stolte av øya vår, og vi har mykje å by for dei som vil ta turen hit. Alle er med og bidreg, og mykje skjer. Vi held dugnader, arrangerer festlege arrangement for både store og små. Konsertar, fotball, basarar og messer er populært for fleire enn berre øyfolket. Utflytta Lepsøyingar og andre tilreisande vil gjerne vere med å bidra, men det er ikkje alltid like enkelt å få med seg tidspunktet når det skjer.

I dette høve har Bo ved havet laga ein kulturkalender, der alle kan få informasjon om alt som skjer på øya. No kan du planlegge langt fram i tid og sette av dato og tid. Du er hjarteleg velkommen! 

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010