Toolbar
02 mai 2015

Vi har mange komande fotballstjerner på Lepsøya, og alle synest det er kjekt å sparke fotball. Trenarane rosar for godt frammøte på treningane.

Det blir ingen seriekampar i år men laget har valt å vere med i organiserte cupar. Det blir 4 miniturneringar,-  2 om våren og 2 om hausten. Både jenter og gutar speler i lag. I ei lita bygd har vi bruk for alle, og ingen sit på reservebenken lenge. Alle er med. Alderen på G8 er 7-8-9- åringar. 

Ballbingen er populær og god å ha til trening. Her er gjengen i ferd med oppvarming. Energien er på topp, og Guttorm som er trenar ser at alt går rett føre seg. Jan Petter, Norvald og Guttorm deler på å vere trenarar for laget. Dei har trening i ballbingen ein gong i veka.

  

 

Ikkje alltid like lett å treffe ballen.

 

 

Mykje å passe på.

 

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010