Toolbar
14 jun 2015

Når Nordøyvegen kommer, kan den gamle fergekaia ha nye bruksmuligheter. Men hvilke? Dette spørsmålet stillte vi til tre byggfagstudenter ved Høgskolen i Ålesund. I løpet av våren har de jobbet med en bachelor-oppgave om dette temaet, laget skisser og en flott rapport. 

Her kan dere se skissen som viser den eksisterende småbåthavna til høyre og fergekaia som kan brukes til en forsamklingslokale / restaurant. Området til vestre kan bli en ny flott småbåthavn / gjestehavn og ha plass til rorbuanlegg. Det er også laget plass til base for oppdrettsanlegg og mottak for fisk. Rapporten studentene har skrevet kan fåes ved henvendelse til oss.

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010