Toolbar
22 des 2015

Tysdag 15 desember hadde Lepsøy skule julefest på samfunnshuset. Festen var open for alle, og foreldra hadde pynta fint både bord og juletre. Rektor Ingunn Kjerstad ynskte alle velkomne, og ekstra velkomen til den nye presten Magne Bildøy, som heldt ord for dagen. 

Det er like stor stas og høgtidleg kvart år, å få vere med og sjå borna når dei kjem i lysprosesjon med levande ljos i handa.

Skuleborna hadde øvd inn eit variert program med song og musikk. Dei framførte morosame sketsjar på scena med slåande replikkar, fortalde vitsar og fekk fram latteren hos dei som sat i salen. Alle kosa seg i lag og var imponerte over flinke elevar. Sjølvsagt ingen fest utan mat og kaffe. På kvart bord stod kaffien klar og eit fat med julekaker og bollar som foreldra hadde ordna med,- det var berre å forsyne seg. 

Borna fekk julebrus og pakke med julenissen. Det var vill jubel då julenissen kom på besøk,- og ei skrekkblanda fryd for dei minste. Alltid spanande å finne ut kven som er utkledd som nisse. Mange tippa det var Remmenissen i år,- ein kjent skikkelse som bur på Nedstevegen.

Som tradisjon er, vart skuleavslutninga avslutta med gang rundt juletreet.  

 Mange komande talent her.

 

Nissar høyrer med i skodespel når det er jul.

 

Lærar Tone Hellebust Fjørtoft, rektor Ingunn Kjerstad og prest Magne Bildøy.

 

Alle elevane ved Lepsøy skule er med, og når ein blandar song og instrument blir det flott orkester.

 

Vill jubel då julenissen kom på besøk og delte ut pakkar.

 

Vi avslutta med gang rundt juletreet.

 

 

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010