Toolbar
11 okt 2014

Lepsøy misjonssenter, eller Prestegarden, er ein av stadane du kan  vejle når du skal bestille overnatting her på Lepsøya. Du kan leige anten hovudhuset eller stabburet, eller begge deler. Ver ute i god tid med bestilling, for husa er mykje utleigd.

Prestegarden blir også mykje brukt til selskapslokale. Her er eit flott kjøkken til slik bruk. Kvar jonsokaftan er her mykje folk som samlast for å kose seg med ulike konkurransar og ete rømmegraut og kaker. Jonsokbryllaup er artig for dei små, i tillegg til at her er eit flott leikeområde.

Prestegarden har eiga nettside: www.lepsøymisjonssenter.com. Her finn du bookingkalender og leigeprisar.

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)
Last modified on onsdag, 25 januar 2017 22:17

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010