Toolbar
20 sep 2014

Lepsøya har eit aktivt brannkorps. På øya her kan ein ikkje vente på hjelp frå fastlandet når det brenn, ein må vere klare til å rykkje ut sjølve, på kort tid. Brannkorpset held stadig øvingar og driv med førebyggande arbeid. I høve nasjonal brannvernveke inviterte dei i dag til open dag ved brannstasjonen. Der var det mellom anna eiga opplæring i korleis dei kan klippe sund bilar for å få folk ut, som stod på programmet. I tillegg var det konkurranse for ungane, gratis kaffi, vaflar og sveler, og alle fekk prøve å sløkkje brann med pulverapparat.

 

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010