Toolbar
26 sep 2014

Basarsesongen er sparka i gang! Når haustmørkret set inn, samlar store og små Lepsøyingar seg på basar mang ein fredagskveld. Her støttar ein ei god sak, samtidig som det er sosialt rundt kaffiborda. Lyden av "basarsøllj" er koseleg. God kaffimat, åresal og hovudgevinst på nummerbok. Enkel og grei oppskrift på suksess!

Ungane lærer seg fort køsystemet for kven sin tur det er til å levere ut gevinstar. Og når opproparen kjenner alle som vinn, fell det mange vittige kommentarar undervegs. Her er Roar, Sølvi og diverse ungar i full sving på bedehusbasaren:

 Både fastbuande og mange tilreisande møter opp på basar. Det er kjekt med fullt hus! Her frå idrettslagsbasaren (foto: Roy-Asle Andreassen):

Kaker og kaffi høyrer med:

 

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media

2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010